L’even 1/16
Ellen Vunderink

‘Het lijkt erop dat je droom uit gaat komen.’
Ik weet nog precies waar ik reed, op de overgang van de A13 naar de A4, toen mijn zakenpartner me belde ‘Het lijkt erop dat je droom uit gaat komen.’ Mijn hart maakte een vreugdesprongetje omdat ik meteen wist wat hij bedoelde: het uitgeven van een consumententijdschrift over natuurlijk gezond zijn. En na wat zakelijk gedoe is het zover! De eerste editie van L’even is een feit.

De kiem voor dit tijdschrift is heel lang geleden gelegd. In het gezin waar ik opgroeide, werd vegetarisch gegeten, kwamen de boodschappen uit de reformwinkel en waren natuurlijk leven, spiritualiteit en milieubewustzijn de norm. Niet een gedroomde thuissituatie voor een onzekere puber, die vooral ‘gewoon’ wilde zijn. Inmiddels ben ik mijn ouders met terugwerkende kracht dankbaar voor al hun levenswijsheden over het menselijk lichaam en de kracht van de natuur.

En deze kennis wil ik, samen met alle medewerkers van L’even, met je delen. Want wij geloven in de wijsheid van de natuur en het vermogen van de mens om zijn eigen gezondheid te herstellen. Wij geloven in de medische wetenschap en in natuurlijke geneeswijzen. En we weten zeker dat deze twee disciplines samen je kunnen helpen om gelukkiger en gezonder te worden.

In L’even geven we je zes keer per jaar betrouwbare en integere informatie over aanvullende en natuurlijke behandelwijzen. En over behandelingen waarin reguliere en natuurlijke gezondheidszorg worden gecombineerd. Bovendien vind je in L’even tal van tips en inspirerende gedachten over hoe je in het dagelijks leven goed voor jezelf kunt zorgen.

handt. ellen