In deze editie staat onder andere een mooi artikel van Noortje van Deursen over’Patronen doorbreken met familieopstellingen’.

Column: Helemaal goud, door Brenda Dekkers
Column: Eet jij wel genoeg?, door Annerieke Cooiman-Laar
Open en gelijkwaardig, door Anna Myrte Korteweg
Jouw eigen plek, door Noortje van Deursen
Vlees eten, waarom zou je (niet)?, door Brenda Dekkers
Diagnose Alzheimer, door Anna Myrte Korteweg
Recept: Kruidige pompoenrijst met pistache
Column: Liefde gaat door de maag, door Ramona van Silfhout

Leven 6/17
Ellen Vunderink

De laatste L’even – over natuurlijk gezond zijn
Dit is de twaalfde editie van L’even – over natuurlijk gezond zijn-. En helaas de laatste.

Twee jaar hebben we met hart en ziel dit tijdschrift gemaakt, met een rotsvast vertrouwen in het concept: betrouwbare informatie geven die de consument helpt om de regie te houden over zijn of haar gezondheid.

we hebben met een mooi en enthousiast team ons best gedaan om L’even tot een succes te maken. Aan jullie heeft het niet gelegen. Sommigen zeggen dat we te vroeg waren, anderen hebben een andere reden dat het niet gelukt is. Feit is, terugkijkend, dat het aldoor werken is geweest. Het ging niet vanzelf, het stroomde niet, er ontstond geen flow.

We hopen dat er ooit een vervolg komt. Dus weet je een manier om ineens 10.000 lezers aan ons te binden, heb je ideeën voor crowd funding, weet je partners die bij willen dragen aan objectieve, integere en betrouwbare informatie over natuurlijk gezond zijn? Laat het ons dan weten!

Want we blijven onverminderd geloven in het concept van L’even, misschien nog wel meer dan toen we begonnen. We gunnen iedereen zo dat ze kunnen vertrouwen op objectieve, integere informatie die ze zelf de mogelijkheid geeft, om preventief, curatief of palliatief, verantwoordelijkheid te nemen voor hun gezondheid en hun welzijn. En de belangstelling wordt alleen maar groter!

‘Once we accept our limits, we go beyond them – Albert Einstein (1879-1955)’

De spreuk hierboven heeft ons geïnspireerd. We hebben de grenzen geaccepteerd die de bedrijfsvoering ons oplegde. En we zijn klaar om verder te gaan. Wie weet wat de toekomst brengt?

handt. ellen