Uitgeverij Arcturus gelooft in de wijsheid van de natuur en het zelfgenezend vermogen van de mens. Uitgeverij Arcturus gelooft in natuurlijke geneeswijzen en in de medische wetenschap en weet zeker dat deze twee disciplines samen mensen kunnen helpen om gelukkiger en gezonder te worden.

Arcturus inspireert en informeert haar lezers over natuurlijk gezond zijn, over aanvullende natuurlijke geneeswijzen en over geneeswijzen waarin reguliere en natuurlijke gezondheidszorg samengaan. Met het Vakblad Natuurlijke & Integrale Gezondheidszorg, OrthoFyto en L’even – over natuurlijk gezond zijn, informeert de uitgeverij zowel professionele behandelaars als consumenten en wakkert zij de nieuwsgierigheid naar natuurlijk gezond zijn, natuurlijke geneeswijzen en geneeswijzen waarin reguliere en natuurlijke behandelvormen worden gecombineerd, aan.

Zij stelt zich ten doel de natuurlijke en integrale zorg in het licht te zetten. Zo bouwt zij mee aan de professionalisering van de natuurlijke zorg zodat deze een volwaardige pijler kan worden in de totale gezondheidszorg.

L’even – over natuurlijk gezond zijn
In L’even geven we je zes keer per jaar betrouwbare en integere informatie over natuurlijke behandelwijzen. En over behandelingen waarin reguliere en natuurlijke gezondheidszorg worden gecombineerd. Bovendien vind je in L’even tal van tips en
inspirerende gedachten over hoe je in het dagelijks leven goed voor jezelf kunt zorgen. L’even helpt je om natuurlijk gezond te zijn.

Team


Ellen Vunderink
Directeur Uitgeverij Arcturus
Hoofdredacteur L’even – over natuurlijk gezond zijn, VNIG, OrthoFyto


Tom van Bemmel
Productiebegeleiding L’even – over natuurlijk gezond zijn, VNIG, OrthoFyto

Luise-Anna Kroon
Content en eindredactie L’even – over natuurlijk gezond zijn