L’even helpt je om natuurlijk gezond te zijn

Werd je er een paar jaar geleden nog vreemd op aangekeken als je naar een acupuncturist of homeopaat ging. Vandaag de dag is het heel gewoon als je naar een natuurgeneeskundige gaat. Of een natuurlijk geneesmiddel gebruikt om beter te worden. Bewust natuurlijk en gezond leven is juist iets waar veel mensen tegenwoordig mee bezig zijn. Maar hoe doe je dat precies, bewust en natuurlijk leven? Het nieuwe tijdschrift L’even kan je helpen bij je zoektocht naar aanvullende manieren om gezonder en gelukkiger te leven.

In L’even vind je zes keer per jaar betrouwbare en integere informatie over aanvullende en natuurlijke behandelwijzen. En over behandelingen waarin reguliere en natuurlijke gezondheidszorg worden gecombineerd. Bovendien kun je in L’even tal van tips en inspirerende gedachten vinden over hoe je in het dagelijks leven goed voor jezelf kunt zorgen.

Want L’even gelooft in de wijsheid van de natuur en het vermogen van de mens om zijn eigen gezondheid te herstellen. L’even gelooft in de medische wetenschap en in natuurlijke geneeswijzen. En we weten zeker dat deze twee disciplines samen je kunnen helpen om gelukkiger en gezonder te worden.

Uitgeverij Arcturus bv
Contactpersonen: Gerrit van Bemmel & Ellen Vunderink, hoofdredacteur
Adres: Netwerkweg 5, 7251 KV Vorden
E-mail: info@natuurlijk-leven.eu
Telefoon: +31 (0)575 49 00 29
Kamer van Koophandel nr. 54147549
BTW nr. NL8511.90.790.801

Redactie
Luise-Anna Kroon (content en eindredactie)
E-mail: redactie@natuurlijk-leven.eu
Heb je een interessant onderwerp waarvan je vindt dat L’even daar aandacht aan moet besteden? Mail dan naar redactie@natuurlijk-leven.eu.