In de overgang?

Natuurlijke hulp bij overgangsverschijnselen.
Wat kun je zelf doen?

De overgang is een natuurlijk proces wat iedere vrouw meemaakt. Wanneer je overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren, stemmingswisselingen en neerslachtige gevoelens ervaart dan is het prettig wanneer je dit zelf kunt ondersteunen.

Een gezonde levensstijl met voldoende beweging en gezonde voeding helpen tijdens de overgang. De afname van oestrogeen tijdens de overgang kan leiden tot de bekende overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren, stemmingswisselingen en neerslachtige gevoelens. Rode klaver kan hierbij op een natuurlijke wijze helpen. Rode klaver bevat 4 verschillende isoflavonen (genisteïne, daïdzeïne, formonotine en biochanine A), Soja bevat er slechts 2.

Promensil is een natuurlijk voedingssupplement met rode klaver, 1 tablet bevat 40mg of 80mg (Extra Sterk) isoflavonen. Rode Klaver heeft een gunstige invloed op overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren en stemmingswisselingen. De kwaliteit is wetenschappelijk onderzocht en de formule is gepatenteerd en gestandaardiseerd op verschillende soorten isoflavonen. Voor na de overgang is er Promensil Post Menopauze die naast rode klaver ook calcium en vitamine D3 bevat.

Promensil is o.a. verkrijgbaar bij De Tuinen, DA, DIO en bij de betere drogisten.